Iuly,

joi, 16 aprilie 2009

Vor fi oameni care vor pleca din vietile noastre pentru ca habar n-au ajut niciodata ce au cautat aici, sau pentru simplu fapt ca si-au dat seama ca noi si vietile noastre suntem prea buni, prea altfel pentru ei. Si nu vor sa distruga - nu vor sa distruga mai mult decat deja au distrus. Daca la un moment dat au facut ceva bun pentru noi, un singur lucru rau, care raneste in/din toate incheieturile, va face uitat tot binele.
Vor fi oameni care vor pleca din vietile noastre din bun simt, pentru ca si-au dat seama ca nu e locul lor aici, vor pleca fara sa simtim si fara sa ne raneasca - pentru ca in ciuda faptului ca nu si-au gasit locul aici, ei ne iubesc in continuare.
Vor fi oameni, Iuly draga mea, care vor ramane in vietile noastre si care nu vor pleca niciodata, care se vor intoarce mereu, chiar si atunci cand sunt dati afara sau ponegriti.
Sunt fel si fel de oameni. Si vor fi! Vor mai fi si cei care vor raspunde si la telefoanele pe care nu le dai, vor mai fi si cei de langa tine care vor suferi pentru ca tu ai scris ca ti-e sufletul gol, vor mai fi...multi vor mai fi!

Nu esti singura, nu vei mai fi! Ai cel mai frumos lucru de pe toata lumea si ar trebui sa te bucure asta. Ai cel mai frumos lucru, pe care doar tu il stii.
Si 1+1 va face intotdeauna 2, indiferent daca iubim sau nu, daca stim ce e iubirea sau nu.

Atat am vrut...
Bucura-te iuly, bucura-te!

2 comentarii:

valentina spunea...

am vazut abia a doua oara cand am citit faptul ca cea care scria era daniela...deja stilul e inconfundabil...iar ceea ce ai scris ca mesaj de ridicare a moralului e TRUE si tu stii bine ce zic, de fapt amandoua, true, true, true.
si intr-adevar 1+1 face 2, si asa va fi mereu.
Capu sus Iuly! :*

Mihaella Gheorghiu spunea...

frumos mesaj.bland,expresiv.

Trimiteți un comentariu